cupcake for frenz!!

~ ~








i made this cupcakes special for my frenz birthday..moreover it's my first attempt to make miniature for my cupcakes...and its also my first percubaan to decorate cupcakes dengan royal icing...the result not bad either...i need to belajar lebih dalam lagi mengenai royal icing...also need to improve in making miniature..mata patung tu sgt comot...hehehe...saya patut guna fondant instead of colouring...

set birthday di jual dgn harga RM 38 for 18 big size cupcakes..frosting either royal icing or buttercream...

boleh juga order secara berasingan..tapi tempahan hendaklah lebih dari 25 biji...size or type boleh pilih sendiri....tgk information price kat tepi tu ye...

5 comments:

Anonymous said...

Sedap ngat kek tow...tuan punya blog letak lah shootmix 1..

http://kerepekforall.blogspot.com

aca said...

yang gambar neh u punye design ke? kalau nak order 4 X 4 cupcake bleh? ke hanya boleh order 5 X 5?

salina said...

best nyer..
leh ajar tak cm mana nak buat hiasan tu..

gee said...

a'ah..ni saya punya design..if saya letak design org lain saya akn mention tu design org len...i'm prefer to letak my own collection..tpi satu entry tu letak org punya sebab nk buat cntoh...:)..saya ambik tempahan..biasanya 5x5...tpi ada jgk buat yg 4x4...nk tempah sms la eh..tq...nk ajar cmne ek..men hentam je tu..just rajin2 la tgk blog cupcakes len ambik idea..hehe

nae said...

Very cute! Ada tak design yg boyish sikit?