~garden theme^___^

~ ~

my first garden theme cupcake set~










~i'm so heppy with this work..little bit tiring..but worth to try....tema taman yang riang ria..sgt sesuai tuk kanak2 or birthday ocassion..
~all the miniature fondant like snails, worm, bee n ladybird was made by me..buat sendiri k..hehe



actually this order already a few month ago..bru skrng berkesempatan nk upload...this order is from NISA...nisa ni blajar kat mesir kut klu tak silap..but that time dia blik bercuti n request this cupcakes for her friend JAA...





nisa cakap dia sangat berpuas ati dengan cupcake decoration nie..dia ckp kena dengan kehendak dia..n sangat comel...thanks nisa...klu dia tak request theme garden nie..tatau la bila saya akan cuba buat...tak sampai 2 hari nisa promote plak my bizz kat member dia...good..i'm appriciate it so much...



for those interested with this garden theme set boleh la buat order for this set..set ni ada 25 A size cupcake(size besar)..perasa boleh request nak chocolate ke vanilla..decorate with fondant miniature....

price: RM 60.00



4 comments:

HangLiJo said...

aku kawen order kat hang lah eh...ngeehihi

g's cupcakes said...

haha..muleh muleh sgt..ang nk kawin 10/10/10 kan??blak ang ckp ritu..hahaha

HangLiJo said...

hahahahahaha~ tu ar...hang tau, smlm balak aku add aku kat fb~ serius weh, bkn main2 sbb aku email kat dia suh add aku..

tp aku riso x jd kawen ja..dia cam ada awek lain dah... wakakakakaaka

jiha said...

hahahah..lawak la ang nie..patut la dia add hang..dah diugut...weh..,masuk surat khabar bleh femes nie...tu la..ang nak kawin dgn dia,dia nak kawin ngan orang len...so..ape lagi..sedangkan kapal terbang boleh dirampas!!xoxoxoxo